top of page

ONS AANBOD

Puur, lokaal, seizoensgebonden en lekker zijn kernwoorden die we graag laten terugkomen tijdens onze 'toeren'. Daarom zal het aanbod elke maand anders zijn! Ontdek hier het lokaal lekkers.

BOERDERIJ FINES

Ne goeie steak? Dan moet je bij Fines zijn! Maar je vindt hier nog veel meer heerlijke stukken rundsvlees. Stuk voor stuk topproducten van het Belgisch Witblauw-ras. 

BEENSHOEVE

Niks beter dan een goeie, Belgische patat. Voor frietjes of puree, of liever gebakken in de oven? Voor wie houdt van snel en makkelijk, is er zelfs voorgemaakte verse puree van Bintjes.

DE PEINWINNING

Roomijs en heerlijke dessertjes in alle smaken die je je kan inbeelden, met melk van de eigen koeien op de boerderij. En wat dacht je van een ouderwets potje rijstpap?

DE WOLLEKES

Zoveel meer dan enkel lamskoteletjes. De Wollekes maken niet enkel charcuterie maar ook heerlijke kazen en yoghurt van schapenmelk.

NORBEL

Norbel varkens geven een unieke vleeskwaliteit en dat proef je in elk stuk vlees. Van ribbetjes tot zwarte pens, niets gaat verloren. Of wat dacht je van een BBQ-pakket?